Ik ben Irma Lucia Koepon-Koekkoek, 42 jaar, getrouwd en ik heb twee kinderen.

Energie en intuitie zijn voor mij belangrijke sturingsinstrumenten, maar je leeft op deze aarde en vooral aarden en gezond verstand blijven van belang. Doordat ik getrouwd ben met een militair, wordt er ook gezorgd dat ik met beide benen op de grond blijf staan.

Sinds werk ik 2000 als coach. Bij de Nederlandse Academie voor Psychotherapie heb ik de opleiding integratief coach en counselor gevolgd en ben ik gecertificeerd. Ik ben mijn carriere als coach begonnen in de commerciele reintegratie wereld en ik werk nu al geruime tijd bij de Gemeente Amsterdam als adviseur, trainer en coach. Ik heb een loopbaankenniscentrum opgericht en beleid voor loopbaan & ontwikkelingen geschreven. Hier kan ik mijn analytische, pragmatische en resultaatgerichte kant kwijt. Voor meer informatie over mijn werk bij onder ander de gemeente, verwijs ik je naar mijn linked-in profiel.

Daarnaast ben ik hoogsensitief en zeer intuitief. In 2001 ben ik begonnen met reiki-initiaties en zo langzaamerhand opgewerkt tot Reiki-Master, zowel Usui en Tera-Mai. Ik heb een opleiding tot voetreflexoloog met succes afgerond en ik heb verder mijn paranormale gaven ontwikkeld. Daardoor kan ik goed invoelen wat er bij de ander leeft en wat er gebeurd. Verbinding leggen is mijn 2e natuur geworden.

Mijn kracht zit in het feit dat ik in beide werelden goed kan functioneren, zowel in de zakelijke aardse wereld als in de energetische wereld. Eigen verantwoording nemen en daarin integer/zuiver handelen zijn mijn basis waarden en normen. Deze waarden hanteer ik dagelijks, in zowel in de opvoeding van mijn kinderen als in mijn werk.

04a

© 2011 Mijn-eigen-website.nl