Mama coaching

Je kan je als mama overweldigd voelen in de hoeveelheid bordjes die je in de lucht moeten houden. Niet meer weten hoe je voor jezelf kan zorgen, doordat de balans zoek is. Je zorgt voor je kinderen, je klanten, je familie, je partner. Het huis moet op orde zijn, goede verse producten op tafel, mooie reizen maken, duurzaam leven leiden en Oh JA, ook nog sporten, met vriendinnen afspreken en de nieuwste serries op netflis gezien hebben. Dit allemaal gaat niet, maar je probeert het toch. Met als gevolg, je wordt geleefd. Dag in, dag uit.

 

Je wilt je OOK je eigen leven leiden, in balans voelen en met energie en plezier in het leven staan. Alleen hoe doe je dat?  Is dat een realistisch, als je er zoveel ligt? Zeker!

Eigen zuurstofmasker eerst

 

De coaching die ik bied, is gericht op het principe Eigen zuurstofmasker eerst. Eerst jij en dan de rest. Vergelijk het met het instructie in een vliegtuig - je moet eerst je eigen zuurstofmasker opzetten voordat je anderen helpt. Waarom? Omdat als jij niet goed functioneert, je anderen niet optimaal kunt ondersteunen. 

 

Ik ben een ervaren werkende moeder en en coach en ik weet wat jij doormaakt. Ik kan je helpen om je eigen en gezonde balans te vinden en zo het beste uit jezelf. Door te kijken wat wél kan, kan je als mama regie pakken.  Het is belangrijk om te leren hoe je voor jezelf kan kiezen en zorgen op een praktische manier die past bij je volle leven

 

Aanbod

Je staat er niet alleen voor als moeder. Ik vind het belanrijk dat er eeen aanbod ligt die past bij de behoeftes van jou als mama. Korte krachtige inzichten en oefeningen, die verschil maken maar niet te veel tijd & energie kosten. Die heb je vaak niet.

 

Het aanbod is aangepast aan wat jij nodig hebt. Samen kijken we wat voor jou werkt. Online, 1-1, het kan allemaal. Je kan altijd een kennismakingsgesprek van 30 minuten aanvragen om te kijken wat ik voor je kan betekenen.

 

Daarnaast ben ik nu een handboek aan het ontwikkelen, waar je op je eigen tijd en tempo met jezelf aan de slag kan. 

Handboek

 

Het handboek "Eigen Zuurstofmasker Eerst" is gebaseerd op het gelijknamige principe. Eerst voor jezelf zorgen, dan de rest.  Het Handboek  is opgebouwd uit verschillende e-books. Het eerste deel van het handboek is altijd het e-book "Stap voor stap leiden, ontdek de kracht van eigen regie". Dit e-book behandelt de fundamentele principes en handvatten van regie op je eigen leven. Nadat je dit hebt gelezen, kun je zelf bepalen of en welke e-books je nog meer wilt toevoegen aan jouw handboek.

 

Iedereen is namelijk anders, dus wat je nodig hebt voor "Eigen Zuurstofmasker Eerst" kan variëren. Misschien mag je bijvoorbeeld grenzen leren stellen, of juist leren om controle los te laten. Misschien worstel je met hoogsensitiviteit, of ben je teveel gericht op perfectie, wat ervoor zorgt dat je vastloopt. 

 

Het mooie van dit concept is dat jij de regie over jouw thema's kan nemen. Ik creëer namelijk op basis van jouw behoeften. Wanneer jij een bepaald thema hebt, waar meerdere mensen in jouw situatie ook tegenaan lopen, maak ik een Ebook gebaseerd op jouw thema. Jij kan dus de volgorde en de inhoud bepalen van wat ik ontwikkel. Doordat wij contact hebben, kan ik daarnaast goed aansluiten op wat jij nodig hebt, en jou volledig ondersteunen.

 

De eBooks zijn holistisch van aard, wat inhoudt dat de inhoud van het Ebook is gebaseerd op jouw complete systeem. Jouw gedachten, het inzicht van je lichaam, je intuïtie, je emoties en je omgeving worden meegenomen in de aanpak. Ze hebben invloed op elkaar. Ik geloof als je vanuit dit principe én door daadwerkelijk te handelen, het leidt tot verandering en blijvend resultaat.

 

Je zet jezelf op een nieuw spoor, een spoor dat leidt tot meer ontspanning, plezier en regie. Kortom, je leeft jouw leven!