Beelden

Als je hobby, passie en talent combineert ontstaat er wat moois! Mijn beelden raken mensen, ze herkennen zichzelf of herkennen wat ze nodig hebben ❤.

De meeste van mijn beelden maak ik geheel op maat. Door in gesprek te gaan en mij te verbinden met de energie krijg ik beelden waar het beeld aan moet voldoen. Na een laatste afstemming met de "opdrachtgever"ga ik aan de slag. Ieder beeld krijgt naast een naam, ook extra energie mee. Vaak is dit energie die goed past bij de persoon of energie die helend kan werken.

Als ik geen opdracht heb, maak ik wat in mij opkomt. Vaak zijn dit zelfbewuste vrouwen.

Hieronder staan diverse beelden die ik heb gemaakt. Door op de foto te klikken van het beeld, word je doorverwezen naar Instragram waar meer foto's en informatie over het beeld staat. Je hoeft geen instagram-account te hebben om de foto's te kunnen zien. Bij ieder beeld staat beschreven wat de achtergrond is van het beeld, die energie die ik erin heb gestopt en hoe hoog het beeld is.

De gemiddelde prijs is 150 euro per beeld. Afhankelijk van de grote van het beeld en de complexiteit kan de prijs lager of hoger worden.

Overgave

Dans door het leven

Powerrr

Blij ei

In de stilte liggen mijn antwoorden

Bezieling

Overwinning


De vlinder

De vlinder

De Engel

Versmelting

Moeder Aarde

Poort van licht