Wie ben ik?

Ik ben Irma Lucia Koepon-Koekkoek, 47 jaar, getrouwd en ik heb twee kinderen.

Sinds 2000 werk ik als coach. Bij de Nederlandse Academie voor Psychotherapie heb ik de opleiding integratief coach en counselor gevolgd en ben ik gecertificeerd. Ik ben mijn carriere als coach begonnen in de commerciele reintegratie wereld en sinsdien werk ik (voornamelijk in de non-profit) als coach, loopbaanadviseur, intervisiebegeleider en HR consultant.

Ik heb zowel een sterk ontwikkeld hoofd en hart. Mijn kracht zit in het feit dat ik in beide werelden goed kan functioneren, zowel in de zakelijke wereld als in de energetische wereld. Ik ben analytisch, pragmatisch en resultaatgericht. Sinds 2011 ben ik NOLOC gecertificeerd en volg ik regelmatig opleidingen en cursussen om mij professioneel te blijven ontwikkelen.

Als je meer inzicht wil hebben in wat ik nu naast mijn coachingspraktijk doe, verwijs ik je naar mijn Linked-inprofiel www.linkedin.com/in/irma-koepon-koekkoek.

Energie en intuitie zijn voor mij belangrijke sturingsinstrumenten, maar vooral gezond verstand en pragmatiek vind ik van belang. Doordat ik getrouwd ben met een militair, wordt er ook gezorgd dat ik met beide benen op de grond blijf staan.

Ook ben ik hoogsensitief en zeer intuitief. Sinds mijn 21ste jaar bezig ik met reiki-initiaties en zo langzaamerhand opgewerkt tot Reiki-Master, zowel Usui en Tera-Mai. Ik heb een gecertificeerde opleiding voor voetreflexoloog & een opleiding tot mindfullnesscoach gevolgd en ik heb verder mijn intuitieve vaardigheden ontwikkeld. Daardoor kan ik goed invoelen wat er bij de ander leeft en wat er gebeurd. Verbinding leggen is mijn 2e natuur geworden.

Naast het coachen heb ik een ander talent van mijzelf ontdekt. Het maken van beelden van powertex. Ik gebruik mijn site als platform om ook dit deel van mezelf te delen met de wereld. Hieronder vind je meer informatie.


Beelden

Bij het maken van mijn beelden komt mijn creativiteit en energiewerk samen. Ik wist dat mijn woorden en energiewerk mensen kunnen raken en helen. Ik vind het bijzonder om te merken dat mijn beelden dat ook kunnen. Het is zo leuk en heerlijk om het te doen. Het stroomt, ik krijg er energie van en ze zijn ook mooi. Alsof het vanzelf gaat.

Door op deze link te klikken kom je bij diverse voorbeelden van wat ik kan maken. Er is veel mogelijk, je kan kiezen wat je wil, iets uit de collectie of een geheel op maat gemaakt beeld.

Prijs en maten staan bij de beelden.